Søk
Close this search box.

106–109 kvm | Serveringslokaler og butikklokaler i Urtekvartalet

Urtegata 9, Oslo

106–109 kvm | Serveringslokaler og butikklokaler i Urtekvartalet

Adresse
Urtegata 9, 0187 Oslo
Type lokale
Butikk/handel
Areal
106 - 109 m²
1
Overtakelse
Q4 2024
Energimerking
-

Beskrivelse

Urtekvartalet består av tre bygg på tilsammen 45 000 kvadratmeter, hvorav 35 000 kvadratmeter er utleid. Veksthuset er Urtekvartalets flaggskip og pulserende hjerte i prosjektet, og representerer hovedfasaden mot Akerselva.

Området langs Akerselva er i en rivende utvikling, og flere av gårdeierne i nabolaget er også i gang med spennende utviklingsprosjekter.

Gjennom å skape et spennende, attraktivt bygulv og byrom skal Urtekvartalet bli en destinasjon for de som jobber her, bor her eller kun er på besøk. Byggets utomhusarealer blir tilrettelagt med høy kvalitet, uteservering, benker, beplantning, vannspeil, kunstinstallasjon m.m.

Urtekvartalet vil få et pulserende liv. Visjonen er å skape et spennende butikk- og næringskonsept med blomsterbutikk, frisør, kaffebar, restaurant m.m.

Beliggenhet

Veksthuset har en svært sentral beliggenhet, bare syv minutters gange fra Oslo S. God kollektivdekning med både buss, trikk og t-bane bare to til tre minutter unna sørger for rask og problemfri reisevei.

Innhold

Veksthuset er under oppføring og ferdigstilles Q4 2024. Vi søker spennende og attraktive konsepter for butikk-/barlokaler som vil bli etablert i byggets 1. etasje.

Ledige lokaler på gateplan:

  • Butikk/bar – ca. 106 kvm BTA
  • Butikk – ca. 109 kvm BTA

Lokalene på gateplan har god takhøyde med store vindusflater.

Se for øvrig vedlagte illustrasjonsplan av bygulvet som viser lokalene.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Moderne
Heis

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Markedsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 91 18 11 06