Søk
Close this search box.

1 000–2 610 kvm | Nybygg i Oslo sentrum – kun toppetasjen ledig

Urtegata 9, Oslo

1 000–2 610 kvm | Nybygg i Oslo sentrum – kun toppetasjen ledig

Adresse
Urtegata 9, 0187 Oslo
Type lokale
Kontor
Areal
1000 - 2610 m²
7
Overtakelse
Q4 2024
Energimerking
-

Beskrivelse

Urtekvartalet er på vei til å bli et helt nytt kvartal i Oslo sentrum, med sine 45 000 kvm næringsareal, hvorav 35 000 kvm er utleid. Urtekvartalet er fordelt på Veksthuset (ca. 24 000 kvm), Fabrikken (16 500 kvm) og Drivhuset (5 700 kvm).

Fabrikken er leid ut til Høyskolen Kristiania og har en totalkapasitet på ca. 2 000 studenter og ca. 70 ansatte. I Veksthuset flytter første leietaker inn høsten 2024.

Kvartalet binder sammen Grünerløkkas pulserende og mangfoldige byliv med kunnskaps- og næringsklyngen som vokser frem langs Akerselva.

Utleier sin ambisjon er å skape et spennende og aktivt kvartal med ulike virksomheter som utfyller og komplimenterer hverandre. Urtekvartalet skal bli en destinasjon for de som jobber, studerer og bor her eller kun er på besøk. Dette oppnås gjennom å skape en identitet, samt et spennende og attraktivt bygulv og byrom.

Beliggenhet

Veksthuset har en sentral beliggenhet. Det er sju minutters gange til Oslo Sentralstasjon, tre minutter til nærmeste T-bane og like ved idylliske Akerselva. Gangveien langs Akerselva har fått mer grønn vegetasjon, flere bruoverganger og belysning, som gir en hyggelig gange til fasilitetene i området. Urtekvartalet ligger sentralt i Oslo sentrum, med nærhet til attraktive restauranter, shopping og parker.

Innhold

Veksthuset tilbyr et av markedets mest effektive aktivitetsbaserte kontorbygg og alt en kan ønske seg av fasiliteter. Det vil bli etablert en stor, flott og samlende foajé med en felles betjent resepsjon/site manager, kafé, sosiale møteplasser, moderne og fleksible møteromsfasiliteter, sykkelparkering, dusj og garderobe, treningsrom og en innbydende bedriftsrestaurant.

Den ledige kontoretasjen på 2 610 kvm BTA i 7. etasje kan leies i sin helhet eller deles opp i to lokaler.

Det etableres takterrasse rett over ledig areal i toppetasjen for sosiale arrangementer med en praktfull utsikt.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning
Fellesresepsjon
Moderne
Heis
Kantine

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Markedsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 91 18 11 06