Søk
Close this search box.

259 kvm | CBD/Vika – flott kontorlokale ved Victoria Terrasse

Arbins gate 1, Oslo

259 kvm | CBD/Vika – flott kontorlokale ved Victoria Terrasse

Adresse
Arbins gate 1, 0253 Oslo
Type lokale
Kontor
Areal
259 - 259 m²
3
Overtakelse
Etter avtale
Energimerking
G - gul

Beskrivelse

Hjørnegården Arbins gate 1/Henrik Ibsens gate 26 er blitt et «landemerke» i Oslo, da IBSEN Museum & Teater holder til her som også innebefatter Henrik Ibsens leilighet i 2. etasje. Ibsen bodde her fra 1895 og frem til sin død i 1906.

Gården har en flott utsmykket fasade og er et historisk bygg med originale detaljer som stukkatur og rosetter.

Adkomst

Kontorinngang fra Arbins gate 1.

Beliggenhet

Eiendommen er blant byens beste beliggende i Vika med direkte nærhet til Nationaltheatret, Rådhuset, Aker Brygge, Karl Johans gate og Slottet. Beliggenheten er gunstig for både ansatte og besøkende, med 200 meter til kollektiv transport som trikk, buss og tog på Nationaltheatret.

Nabolaget rundt Arbins gate 1 har et bredt spekter av fasiliteter og servicetilbud. I umiddelbar nærhet finner man et mangfold av butikker, inkludert spesialforretninger og dagligvarebutikker. Det er også en rekke hyggelige kaféer og restauranter som tilbyr et utvalg av matopplevelser, fra lokale delikatesser til internasjonale retter. Dette gjør området til et ideelt sted for å nyte kulinariske opplevelser og sosiale sammenkomster.

Alt i alt tilbyr Arbins gate 1 en kombinasjon av en sentral beliggenhet med tilgang til byens fasiliteter, et pulserende nabolag med et bredt utvalg av spisesteder og butikker, samt nærhet til vakre grøntområder som Slottsparken.

Innhold

3. etasje | 259 kvm BTA kontor

Vi tilbyr et flott kontorlokale til leie i 3. etasje i herskapelige Arbins gate 1, med egen balkong ut mot rolig gate. Lokalet har god takhøyde og en høy kontorstandard som inkluderer en lounge-/ankomstsone, to store teamkontorer, et cellekontor/møterom, to møterom, kjøkken og toaletter.

Kontorlokalet kan tilpasses for å imøtekomme ny leietakers ønsker og behov.

Fasiliteter

Heis

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 97 08 16 80