Søk
Close this search box.

180 kvm | Butikk-/serveringslokale i nærsenter sentralt på Skøyen

Hoffsveien 4, Oslo

180 kvm | Butikk-/serveringslokale i nærsenter sentralt på Skøyen

Adresse
Hoffsveien 4, 0275 Oslo
Type lokale
Butikk/handel
Areal
180 - 180 m²
1
Overtakelse
P.t.
Energimerking
D - mørkegrønn

Beskrivelse

Hoffsveien 4 er et moderne kontor- og forretningsbygg oppført i 2010. Bygget er på totalt 13 500 kvadratmeter og består av to parkeringsetasjer under bakken, én butikketasje på gateplan og syv kontoretasjer.

Bygget har et industrielt og teknologisk uttrykk med fasade kledd i vakker, hvit marmorstein og glass, og fremstår som sterkt identitetsskapende, elegant og innovativt.

Hoffsveien 4 ligger sentralt plassert på Skøyen med gangavstand til alt du trenger i hverdagen.Beliggenhet

Hoffsveien 4 ligger sentralt plassert på Skøyen med gangavstand til alt man trenger i hverdagen. Skøyen er et pulserende forretningsområde og et knutepunkt for næringslivet i Oslo. Med sin strategiske beliggenhet mellom sentrum og fjorden, tiltrekker Skøyen et bredt spekter av bedrifter og kontorer. Området er kjent for sin blanding av moderne arkitektur og historiske bygninger, og det tilbyr et variert utvalg av fasiliteter, fra trendy kafeer og restauranter til butikker og servicebedrifter.

Skøyen er også et transportknutepunkt, med enkel tilgang til offentlig transport, inkludert tog, trikk og buss, som gjør det til et ideelt sted for bedrifter som ønsker en praktisk beliggenhet med god tilgjengelighet. Trikk- og bussholdeplass er rett utenfor døren og det er mindre enn 400 meter til Skøyen stasjon. Enkel av- og påkjørsel til E18 og god forbindelse til sykkelveinettet.


Standard

Oppvarming via fjernvarme.

Innhold

Ledig butikk-/serveringslokale på gateplan i moderne bygg med store vindusflater, som gir mye lysinnslipp og god eksponering. Vis-à-vis lokalet er det i dag Rema 1000-butikk og SATS treningssenter som trekker mange kunder til området, i tillegg til Flisekompaniet, Dogman dyrebutikk og renseri.

Trappen ned til lokalet vil bli endret som vist på plantegninger og illustrasjoner. Dette vil gjøre lokalet enda lettere tilgjengelig for kunder og åpne opp mer mot Hoffsveien.

Lokalet kan tilpasses ny leietakers ønsker og behov.

Har du et konsept du tror vil passe i lokalet? Vi hører gjerne fra deg.

Det er ikke ønskelig med dagligvare i lokalet.

Fasiliteter

Vaktmester-/vektertjeneste
Moderne

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 97 08 16 80