Søk
Close this search box.

926 kvm | Attraktive kontorlokaler i Oslos paradegate

Karl Johans gate 27, Oslo

926 kvm | Attraktive kontorlokaler i Oslos paradegate

Adresse
Karl Johans gate 27, 0159 Oslo
Type lokale
Kontor
Areal
926 - 926 m²
3
Overtakelse
01.08.2024
Energimerking
D - rød

Beskrivelse

Midt i Oslos mest folkekjære gate finner du Karl Johans gate 27. Bygget består av syv etasjer og to underetasjer med lagerarealer, garasjeanlegg og sykkelparkering.

DNB disponerer første og andre etasje – og har én av sine viktigste brand store-filialer på gateplan. 3. til 5. etasje leies av ulike kontorvirksomheter, mens etasjene er Grand Hotels møteromsavdeling, Eight Rooftop Bar samt Artesias luksuriøse spa-avdeling.

Med Stortinget som nærmeste nabo og med ærverdige Grand Hotel vegg-i-vegg er det vanskelig å finne en Oslo-adresse med mer sentral beliggenhet.

Adkomst

Kontorinngang fra Karl Johans gate.

Beliggenhet

Bilen er det siste du trenger når du har Karl Johans gate 27 som adresse. Her er det gåavstand til alt – og byens store kollektivtilbud er enkelt å nå. Med sin nærhet til Nationaltheatret stasjon ligger offentlig kommunikasjon innenfor kort gangavstand med Flytoget, nær- og fjerntog, T-bane, buss og trikkeforbindelse. Aller nærmeste T-banestasjon er Stortinget som ligger like ved.

Hvis du foretrekker å kjøre til jobb, kan parkeringsplass i byggets underetasje eller i et av nærliggende parkeringshus leies.

Innhold

Vi tilbyr moderne og effektive kontorlokaler med høy kontorstandard i Oslos paradegate. Arealene er inndelt i celle- og teamkontorer med pene glassfronter. Etasjen har høye vinduer mot Karl Johans gate som gir godt med lysinnslipp i lokalene, og takhøyden er meget god.

Lokalene har en flott og imøtekommende ankomstsone. I tilknytning til ankomstsonen er det etablert tre møterom i ulike størrelser og to samtalerom. Ved teamkontorene er det også to samtalerom. I enden av lokalene er det etablert et stort og lyst kjøkken med god spiseplass for de ansatte.

Kontorlokalene kan overtas slik de er, eller tilpasses ny kontorløsning etter leietakers ønsker og behov.

Fasiliteter

Garasje/P-plass
Bredbåndstilknytning
Heis

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Markedsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 91 18 11 06