Søk
Close this search box.

339 kvm | Lagerlokale med stor vareheis på Alnabru – enkel adkomst

Vollaveien 15-19, Oslo

339 kvm | Lagerlokale med stor vareheis på Alnabru – enkel adkomst

Adresse
Vollaveien 15-19, 0668 Oslo
Type lokale
Lager/Logistikk
Areal
339 - 339 m²
U. etasje
Overtakelse
P.t.
Energimerking
-

Beskrivelse

Vollaveien 15-19, bygg 15 er et frittliggende bygg med stor rampe og asfaltert transportareal, og utgjør ett av flere bygg i Alnabru Næringspark. Eiendommen grenser til Alnaelven og består tilsammen av ca. 39 000 kvm tomt og ca. 21 400 kvm bygningsmasse. Området er regulert til byggeområde for industri og kontor.

Adkomst

Det er enkel adkomst til Alnabru Næringspark i Vollaveien fra Strømsveien via Arvesetveien og Tittutveien. Få minutters gange til busstopp ved Alna senter.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt plassert i forhold til E6 samt populært handelssentrum på Alnabru, mellom Alna senter og Alnabruterminalen. Området er mye brukt av transport- og lagerrelaterte virksomheter.

Innhold

U. etasje | 339 kvm BTA lager

Vi har ledig et varmt og lyst lager en halv etasje under bakken. Tilgang til lageret er via trapp og en ett-tonns vareheis med plass for to paller. Heisen går direkte fra bakkeplan, og det er mulig å kjøre helt frem til heisdøren.

Vi har også ledig kontor i nabobygget i Vollaveien 20A for de som ønsker å leie kontor i tillegg til lager.

Fasiliteter

Heis

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomsdirektør

+47 46 44 60 13