Søk
Close this search box.

Pandox - Europas største hotelleiersystemer

Eiendomsspar AS og Sundt AS kjøpte i 2003/2004 det svenske børsnoterte hotelleiendomsselskapet Pandox AB på 50/50 basis. I 2010 ble det norske hotelleiendomsselskapet Norgani Hotels AS ervervet, og slik ble et av Europas største hotelleiersystemer til. Pandox eier over 150 hoteller i Skandinavia, Nord-Europa og Nord-Amerika.

Våre hoteller

Grand Hotel by Scandic

- midt i Oslo sentrum

Grand Hotel by Scandic har en unik beliggenhet i Oslo – midt i hjertet av hovedstaden. Hotellet ligger midt på paradegaten Karl Johan, med mange severdigheter og shopping i umiddelbar nærhet.

Karl Johan Hotel

- midt på Karl Johan

Karl Johan Hotel har høy standard, men en uformell atmosfære. Hotellet har Karl Johan gatens puls rett utenfor vinduet – shopping og kulturliv, som gjør hotellet til en perle for de skuelystne.

Hotel Christiania Teater

- moderne boutique hotell

Hotel Christiania Teater ligger midt i hjertet av Oslo, rett mellom Nationaltheatret og Stortinget. Et moderne «botique hotel» med sjel i veggene, noe for enhver smak. Ingen rom er helt like, men med små forskjeller i design, størrelse og utforming.

Clarion Collection Hotel

- Gabelshus

Clarion Collection Hotel Gabelshus ligger på vakre Frogner i Oslo. Hotellet ligger i stille og pene omgivelser, med kort vei til butikker og restauranter samt et stenkast fra Vigelandsparken og Slottet.

Clarion Collection Hotel

- Folketeateret

Clarion Collection Hotel Folketeateret ligger hyggelig til i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, midt i sentrum og nærhet til kaféer, spisesteder, shopping og uteliv. Norges største privatteater, Folketeateret, ligger under samme tak, hvor du kan få med deg unike forestillinger.

Scandic Holmenkollen

- på toppen av Oslo

Scandic Holmenkollen Park Hotel har åpnet dørene igjen, etter omfattende renovering og ombygging, og er fortsatt Oslos og Norges mest unike hotell. Den særegne historikken og arkitekturen er nøysomt ivaretatt og komplementert med moderne design og løsninger, og har en spektakulær utsikt over Oslo by.

«Lev vel og sov godt. Unn deg en god opplevelse og et behagelig opphold på et av våre hoteller.»

Scandic Victoria Oslo Hotel

- sentralt i Oslo

Scandic Victoria Oslo ligger sentralt mitt i hjerte av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Stortinget og Spikersuppa. Hotellet passer perfekt både for forretningsforbindelser og fornøyelser.

Scandic Holberg Hotel

- ved Slottsparken

Scandic Holberg Hotel ligger kun et steinkast fra Slottsparken og i gangavstand til Bogstadveien, Majorstua og Karl Johans gate. Du finner shopping, restauranter og teatre i umiddelbar nærhet.

Scandic Oslo City Hotel

- i kjernen av Oslo

Scandic Oslo City ligger i kjernen av Oslo, ved Karl Johans gate og Operahuset, nær shopping, uteliv og restauranter. Hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som ønsker å utforske Oslo.

Scandic Sarpsborg Hotel

- i starten av gågata

Sarpsborg er Norges 5. største tettsted og ligger 30-minutters kjøretur fra Sverige. Hotellet ligger sentralt i byen, i et område med vakker natur – flott park og skjærgårdsidyll.

Scandic Vestfjord Lofoten

- hotellet på kaia i Svolvær

Scandic Vestfjord Lofoten er et destinasjonshotell i vakre omgivelser, for aktive mennesker. Hotellet ligger på kaia i sentrum av Svolvær, med fjell og hav som nærmeste nabo.

Scandic Gardermoen

- luftens hotell

Scandic Gardermoen Hotel passer perfekt til deg som er på reisefot, enten det er ferie eller business. Hotellet har kort avstand til Oslo Lufthavn Gardermoen og Oslo by.

Les om våre hotellprosjekter

Fra unike destinasjoner til inspirerende design – utforsk våre spennende hotellprosjekter som kombinerer moderne design, førsteklasses fasiliteter og minneverdige gjesteopplevelser. 

DIREKTØR HOTELL
+47 22 33 05 50
+47 97 77 79 06
la@eiendomsspar.no