Søk
Close this search box.
Storgata 10A Oslo

Storgata 10A

Storgata 10A er en karakteristisk hjørnebygning oppført i 1933 og er blant de flotteste eksemplene på den funksjonalistiske arkitekturen i Oslo.

Sted
Oslo
Areal
3 400 kvm
Etasjer
9 + kjeller
Energimerking
G - Mørkegrønn/lysegrønn

Storgata 10A har et samlet areal på 3 400 kvadratmeter BTA og går over ni etasjer og én underetasje. I nabobygget i Storgata 10B kan leietakerne bestille trygg og sikker innendørs sykkelparkering via Flexistore. Her er det tilgang til vask av sykkel, egen benk for sykkelreparasjoner og sykkelpumpe. Leietakerne kan også booke møterom og kurslokale med AV-utstyr hos Rail Academy møteromssenter som holder til i samme nabobygg.

Beliggenhet

Storgata 10A har en svært sentral beliggenhet i krysset der Pløens gate, Storgata, Skippergata og Nygata møtes, og er naboeiendommen til Clarion Hotel The Hub.

Bygget er et spesielt blikkfang i bybildet og er sentralt plassert i forhold til offentlig kommunikasjon og byens servicetilbud. Det er 250 meter til Jernbanetorget og Sentralstasjonen, og to minutters gange til nærmeste buss- og trikkeholdeplass.

Fasiliteter

Møteromssenter
Sykkelparkering
Heis

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomssjef

+47 22 33 05 50

+47 99 30 00 60