Søk
Close this search box.
Sandesundsveien 1

Sandesundsveien 1

Sandesundsveien 1 ligger sentralt i Sarpsborg i et område med vakker natur, flott park og skjærgårdsidyll. Bygningen ble oppført i 1970 og har et samlet areal på 5 400 kvadratmeter BTA.

Sted
Sarpsborg
Areal
5 400 kvm
Etasjer
7 + kjeller
Energimerking
F - Grønn

Det populære hotellet Scandic Sarpsborg holder til i Sandesundsveien 1, og er det ideelle valget for både avslapning og forretningsreiser. Med sin unike beliggenhet har du enkel tilgang til både skogens ro og skjærgårdens idyll. Hotellet tilbyr 67 komfortable rom, en god start på dagen med en økologisk frokostbuffet, fine møteromsfasiliteter og en innbydende barception. Og for de som ønsker en treningsøkt, har hotellet et treningsrom tilgjengelig for sine gjester.

For mer informasjon om Scandic Sarpsborg Hotel, besøke deres hjemmeside: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/sarpsborg/scandic-sarpsborg

Beliggenhet

Sandesundsveien 1 er sentralt plassert ved torget i Sarpsborg sentrum, cirka 200 meter fra Sarpsborg bussterminal og rett ved Storbyen kjøpesenter. Hotellet er lett tilgjengelig og ligger cirka to kilometer fra avkjøringen fra E6. Enkel adkomst med bil og gode parkeringsmuligheter i parkeringshus ved Storbyen kjøpesenter under torget. Kort gangavstand til regionens mest trafikkerte bussterminal.

Fasiliteter

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Direktør Hotell

+47 22 33 05 50

+47 97 77 79 06