Søk
Close this search box.

Ole Deviks vei 35

Ole Deviks vei 35 består av et kontorbygg oppført i 1962, og utvidet/oppusset i 1981 og 1994. Kontorbygningen ble konstruert for entreprenørfirmaet Astrup & Aubert i 1981, og bygningen er tegnet av arkitektene Per-Johan Eriksen og Bengt Espen Knutsen. I 2017 ble bygningen ført opp på Oslo kommunes gule liste over bevaringsverdige bygninger av Kulturminneforvaltningen.

Sted
Oslo
Areal
4 800 kvm
Etasjer
4 + kjeller
Energimerking
E - Rød

Beliggenhet

Ole Deviks vei 35 er en del av Alnabrukvartalet som ligger på Breivoll nord i Oslo med enkel tilgang til E6. Breivoll er en del av det som ofte er omtalt som Hovinbyen, et område som representerer en av Oslos mest ambisiøse byutviklingsordninger fremover.

I dag består nabolaget av industri- og logistikkeiendommer, og Oslos hovedgodsterminal ligger i umiddelbar nærhet til området.

Ole Deviks vei 35 ligger 12 minutter med bil fra Oslo sentrum. Nærmeste bussholdeplass «Ole Deviks vei» er få minutters gange fra bygget.

Fasiliteter

Parkering
Dusj
El-parkering
Heis

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomsdirektør

+47 46 44 60 13