Søk
Close this search box.
Nedre Slottsgate 21

Nedre Slottsgate 21

Nedre Slottsgate 21, som også kalles Fortunagaarden, er et forretnings- og kontorbygg midt i Oslo sentrum, mellom Karl Johans gate og Grensen.

Sted
Oslo
Areal
2 300 kvm
Etasjer
6 + kjeller
Energimerking
F - Lysegrønn/oransje

Fortunagaarden i Nedre Slottsgate 21 utgjør 2 300 kvadratmeter BTA fordelt over seks etasjer i tillegg til kjeller. Byggeår er ukjent, men forretningsgården ble ombygd i 1879 og påbygd i 1912. Eiendommen har egen kontorinngang fra Karl Johans gate 21 med personheis til samtlige etasjer.

Beliggenhet

Nedre Slottsgate 21 har en særdeles sentral beliggenhet mellom Grensen og Karl Johans gate – i et av byens mest populære handelsområder. Her ligger man midt mellom flere av de sentrale offentlige institusjonene og i umiddelbar nærhet til både sentrale bedrifter og sentrale handelsområder.

Trikk- og bussholdeplass på Stortorvet og Stortinget T-banestasjon er kun to minutters gange fra eiendommen. Til Oslo Sentralstasjon med alt av offentlig kommunikasjon er det seks minutters gange.

Fasiliteter

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 97 08 16 80