Søk
Close this search box.
Hoffsveien 10A Skøyen

Hoffsveien 10A

Hoffsveien 10A er en boligblokk med garasje og lager i kjeller, næringslokale i 1. etasje og boliger over. Eiendomsspar eier næringsseksjonen i 1. etasje, som i dag leies ut til Flisekompaniet.

Sted
Oslo
Areal
600 kvm
Etasjer
2
Energimerking
C - Lysegrønn

Beliggenhet

Hoffsveien 10A ligger sentralt på Skøyen. Området har de siste årene gjennomgått en positiv utvikling, og har befestet sin stilling som et av de viktigste kollektivknutepunktene i Oslo.

Skøyen stasjon ligger få minutters gange fra eiendommen med alt av offentlig kommunikasjon. Det er rask inn- og utkjørsel til E18 samt Ring 3 og Smestad. Buss og trikk stopper rett ved nabobygget.

På Skøyen stasjon stopper lokaltog, Intercitytog og Flytoget. I tillegg er det taxi, buss- og trikkeholdeplass som gjør Skøyen til et komplett knutepunkt for offentlig kommunikasjon.

Det er kort avstand til rekreasjonsområder som Frognerparken og Bygdøy med Paradisbukta og Huk som attraktive publikumsmagneter. På Skøyen finnes alt av servicetilbud som kafeer, restauranter, butikker og hotell. Treningssenteret SATS holder til i i nabobygget i Hoffsveien 10 som gir både leietakere og beboere gode treningsmuligheter.

Fasiliteter

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Eiendomsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 97 08 16 80