Søk
Close this search box.
Hausmanns gate 40

Hausmanns gate 40

Hausmanns gate 40 er en eldre bygård over tre etasjer, kjeller og loft som ble oppført i 1888. Bygget er på 626 kvadratmeter BTA og består av tre boenheter per etasje samt kjeller og loft. Arbeids- og bosamvirket Vestbredden Vell Vell leier i dag hele bygget.

Sted
Oslo
Areal
626 kvm
Etasjer
3 + kjeller/loft
Energimerking
-

Beliggenhet

Hausmanns gate 40 er beliggende nordøst i Oslo sentrum – i Hausmannsområdet i bydel Grünerløkka. Området består i dag av en fin blanding mellom eldre bygårder og moderne bygg.

Fra eiendommen er det gangavstand til Oslo sentrum. Fine turmuligheter langs Akerselva og en rekke grøntområder i nærheten som Kuba parken og St. Hanshaugen park. Nærheten til Grünerløkka og Vulkan gir svært enkel tilgang til et bredt utvalg av sosiale samlingsplasser, serveringssteder og kulturelle opplevelser.

Det er god tilgang på offentlig kommunikasjon grunnet eiendommens sentrale beliggenhet via buss, trikk og T-bane. Det er cirka 150 meter til nærmeste bussholdeplass og 400 meter til trikkeholdeplass. Med bil tar det fire minutter til Oslo S og åtte minutter til Majorstua.

Fasiliteter

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Boligdirektør

+47 22 33 05 50

+47 92 15 99 90