Søk
Close this search box.

Fiskergata 46

Fiskergata 46 ligger i naturskjønne omgivelser på kaia i sentrum av Svolvær. Bygget huser Scandic Vestfjord Lofoten Hotel – et destinasjonshotell med fjell og hav som nærmeste nabo, som gir muligheter for spennende aktiviteter sommer som vinter. Hotellet har kort vei til Svolvær sentrum, havet og Lofotens spisse fjell.

Sted
Svolvær
Areal
3 700 kvm
Etasjer
3
Energimerking
G - Rød

Scandic Vestfjord Lofoten Hotel tilbyr 63 rom og har treningsrom med tredemøller og vekter. Frokosten inntas i en romslig frokostsal som har kapasitet for over 100 gjester. I lobbyen inviterer flere komfortable sitteplasser gjestene til å sosialisere eller nyte roen med en god bok.

For mer informasjon om Scandic Vestfjord Lofoten Hotel, besøk hotellets hjemmeside: https://www.scandichotels.no/hotell/norge/lofoten/scandic-vestfjord-lofoten

Beliggenhet

Scandic Vestfjord Lofoten Hotel i Svolvær nyter en fantastisk beliggenhet ved foten av majestetiske fjell og ved vannkanten, som gir gjestene en unik opplevelse av Lofotens naturskjønnhet. Hotellet ligger kun en kort spasertur fra Svolværs sjarmerende sentrum, der gjester kan utforske lokale butikker, kafeer og kulturelle attraksjoner.

Med panoramautsikt over Vestfjorden og de omkringliggende fjellene, gir hotellet en idyllisk ramme for avslapning. Gjestene kan også dra nytte av nærheten til aktiviteter som fiske, fjellturer og utforsking av den pittoreske skjærgården. Scandic Vestfjord Lofoten Hotel er dermed det perfekte utgangspunktet for å oppleve det beste av naturen og kulturen som Lofoten har å by på.

Fasiliteter

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Direktør Hotell

+47 22 33 05 50

+47 97 77 79 06