Søk
Close this search box.
Europarådets plass 1 oslo

Europarådets plass 1

Europarådets plass 1 ble tegnet av arkitekt Ove Ekman og oppført i 1895. Her holder Scandic Oslo City Hotel og spisestedet Los Tacos til. Bygget har et samlet areal på 4 950 kvadratmeter og går over fem etasjer i tillegg til kjeller og loft.

Sted
Oslo
Areal
4 950 kvm
Etasjer
5 + kjeller/loft
Energimerking
F - Mørkegrønn

Hotellet Scandic Oslo City har en ypperlig beliggenhet ved Jernbanetorget, med enkel adkomst både for bilister og reisende med kollektiv transport. Hotellet tilbyr 179 komfortable rom og en stor, velsmakende frokostbuffet. Gjestene kan også nyte noe godt i glasset i den hyggelige lobbybaren eller benytte seg av hotellets treningsrom.

For mer informasjon om Scandic Oslo City, besøk deres hjemmeside her.

Beliggenhet

Europarådets plass 1 og Scandic Oslo City ligger i kjernen av Oslo, ved Karl Johans gate og Operahuset med nærhet til shopping, spisesteder og restauranter. Ett minutts gange tar deg til T-bane, buss og trikk på Jernbanetorget og Oslo Sentralstasjon med hyppige togavganger ligger rett over gaten.

Fasiliteter

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Direktør Hotell

+47 22 33 05 50

+47 97 77 79 06