Søk
Close this search box.
Hegdehaugsveien 27

Hegdehaugsveien 27

Hegdehaugsveien 27 er en vakker hjørnebygning i fire etasjer i tillegg til kjeller og innredet loft. Bygget er tegnet av arkitekt Ludwig Zapffe og oppført i 1895.

Sted
Oslo
Areal
1 200 kvm
Etasjer
4 + kjeller/loft
Energimerking
G - Rød

Hegdehaugsveien 27 er en representativ kontor-, bolig- og butikkeiendom på 1 200 kvadratmeter BTA. Den utvendige fasaden prydes av forseggjorte nybarokke utsmykninger og detaljerte vindusomramninger. Første etasje er dedikert til forretninger og skaper et innbydende utstillingsvindu mot gaten. De øvrige etasjene består av kontorlokaler og leiligheter.

Beliggenhet

Hegdehaugsveien 27 har en sentral beliggenhet i den travle handlegaten Hegdehaugsveien/ Bogstadveien, med nærhet til Majorstuen og Frognerparken.

Området rundt bygget er kjent for sine fasjonable butikker, trendy kafeer, og koselige restauranter som reflekterer både lokalt mangfold og internasjonal atmosfære. Buss- og trikkeholdeplass er ett minutts gange fra eiendommen. Nærmeste T-banestasjon er Majorstuen.

Fasiliteter

Parkering
Sykkelparkering

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Markedsdirektør

+47 22 33 05 50

+47 91 18 11 06