Søk
Close this search box.
Bogstadveien 34

Bogstadveien 34

Bogstadveien 34 er en hybelgård over åtte etasjer oppført i 1938. Det er etablert forretningsvirksomheter i 1. etasje og hybelleiligheter i etasjene over. Victoria Eiendom eier syv leiligheter på totalt 422 kvadratmeter BTA.

Sted
Oslo
Areal
422 kvm
Etasjer
8
Energimerking
-

Beliggenhet

Bogstadveien 34 ligger i en av Oslos mest attraktive handlegater. Her finner du et stort mangfold av spennende og eksklusive forretninger, delikatessebutikker, spisesteder og kaféer. Bogstadveien strekker seg fra Majorstukrysset til Parkveien. Fra eiendommen er det ett minutts gange til nærmeste trikkeholdeplass og seks minutters gange til Majorstuekrysset med tilgang til T-bane, buss og trikk.

Frognerparken ligger en kort spasertur fra Bogstadveien 34 og tilbyr en naturskjønn oase midt i byen. Colosseum kino ligger også i nærheten, og er lett tilgjengelig både til fots og med kollektivtransport. Ved å bo i Bogstadveien 34, bor du sentralt med enkel tilgang til alle nødvendige servicetilbud og kollektivtransport.

Fasiliteter

Heis
Fellesvaskeri

Se beliggenhet

Prøv reisetidskalkulatoren for å estimere den tiden det tar å komme hit fra ditt utgangspunkt, med forskjellige transportmidler.

Boligdirektør

+47 22 33 05 50

+47 92 15 99 90